Ati investit pentru a construi si amenaja un local in care clientii dumneavoastra sa se bucure de confort, servicii de calitate?

Sistemul de ventilatie ales este la fel de important ca amenajarea totala a localului dumneavoastra. De la bucatarie, pana la sala localului, confortul clientilor este pus in pericol de fum de tigara, mirosuri neplacute, umezeala, grasime si mirosuri venite din bucatarie sau diverse alte spatii ale locatiei.

Inchipuiti-va un restaurant cu minim 50 de locuri si 50 de portii de mancare si o zona de fumatori. Pe langa caldura degajata, mirosurile pot deveni deranjante in scurt timp. Poate clientii dumneavoastra vor ramane pana la finalul mesei, dar vor reveni?

De ce ai nevoie de un sistem de ventilatie profesional instalat de tehnicieni specializati in locul unui aparat de aer conditionat standard? Simplu!

  1. Deoarece un aparat de aer conditionat (sau mai multe) nu vor reusi sa descompuna mirosurile si sa indeplineasca sarcina de climatizare/ventilatie eficient la un raport echitabil consum de energie si costuri de operare – rezultate.
  2. Va asigura o ambianta placuta si confortabila clientilor care ii va incuraja sa revina in localul dumneavoastra.
  3. Reduce efectele incaperilor inchise: oboseala, anxietate si creste astfel productivitatea.
  4. Bucatariile vor beneficia de temperaturi constante, confortabile.
  5. Amenajarea traseelor de ventilatie va fi realizata astfel incat sa se integreze designului si spatiului disponibil.

Cum va ajutam noi?

Proiectare si executare sisteme de ventilatii. Tehnicienii nostri sunt atent recrutati dintre cei mai buni in domeniul serviciilor de climatizare si ventilatie. Astfel, veti sti ca lucrarile executate vor fi cu adevarat de calitate si veti evita astfel interventii de service pentru defectiuni cauzate de o executie necorespunzatoare.

Service sisteme ventilatii. Tehnicienii nostri pot repara orice sistem de ventilatie, indiferent daca a fost executat cu o alta echipa.

Intretinere, igienizari si inspectii periodice. Pentru a asigura buna functionare a sistemului, pentru a pastra parametrii de performanta cat mai aproape de 100%, pentru a preveni eventuale defectiuni si pentru a pastra sanatatea beneficiarilor in siguranta.
In plus, va oferim consultanta si suport in alegerea, dimensionarea si pozitionarea intregului sistem de climatizare. Vom efectua masuratori, planuri si vom dimensiona sistemul astfel incat sa instalati un sistem de ventilatie eficient atat ca rezultate, cat si in ce priveste costurilor de operare.

Atentie! Alegerea unui sistem de ventilatie necorespunzator va cauza pe langa disconfort si costuri crescute pentru remediere sau inlocuire. Asadar, alegeti doar solutii profesioniste!

Contactati-ne oricand si un reprezentant al firmei noastre va prelua solicitarea dumneavoastra si va va oferi toate informatiile si suportul de care aveti nevoie.